SLIMME COMMUNICATIE

Joris Mooijman: “Strategie en conceptontwikkeling blijven bij ons geen vage begrippen maar krijgen concreet invulling. Een stevig fundament voor verrassende, creatieve, krachtige communicatie en executie. Eigenlijk bemoeien we ons, op verzoek van de opdrachtgever, met zijn of haar zaken. En in de meeste gevallen op het gebied van één of meer van de volgende onderwerpen:

ontwikkeling communicatiestrategie, conceptontwikkeling, vormgeving, advies bij product introductie, ontwikkeling full responsive website op basis van een geavanceerd content management systeem, ontwikkeling recruitment strategie, ontwikkeling social media strategie, social media productie en uitvoering, productie short movies, fotografie, ontwikkeling huisstijl, ontwikkeling (advertentie)campagnes (institutioneel / product / personeel), vormgeving en werktekenen on- en offline reclamemiddelen (flyers / brochures / handelsdrukwerk / posters / banners), etc.

Creatie en concept website
Concept en ‘look and feel’ van een website zijn cruciaal. No Monkey Business denkt primair vanuit uw doelgroep en de positionering van uw merk. Op een open minded manier werken wij toe naar de beste creatieve, online oplossingen voor uw organisatie.

Ontwikkeling en productie
Ontwikkeling en productie gaat bij No Monkey Business net iets verder dan alleen het bouwen van een website. Wij ontwikkelen duurzame online systemen en tools. Houden rekening met de schaalbaarheid van de site. Daarom bouwen we full responsive sites gebaseerd op een open source Content Management Systeem (CMS), zodat de site op elk device goed benaderbaar is en via het CMS bedienbaar.”

Bel ons meteen om een afspraak te maken: 06 54285810